Looking for something?

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

 1. kanssaraksaaja sanoo

  Hienoa jos pääsette tuohon neliöhintaan ??! Taidatte tehdä aika paljon itse? Me ollaan johdettu projektia ja toimittu yleismiesjantusina, siivoojina ja maalareina ja silti ilman tonttia rakentamiskustannukset menevät luokkaan 3300-3600 per neliö ?, riippuen otetaanko lämmitettyä varastoa mukaan vai ei. Rakentaminen pk-seudulla on kallista, vaikka ei ihan prhaimpia ratkaisuja tekisikään! Meilläkin tuli 20 000e enemmän kustannuksia maatöistä… juurikin louhimisen takia. Tsemppiä projektiin! Kivaa se on kustannusstressistä huolimatta ?.

  • mialehikoinen sanoo

   Ei tehdä juurikaan itse. Siivous ja pientä maalaamista tehdään ja ehkä tukimuurissa apuna. Pihan istutuksia tuo neliömäärä ei muuten pidä sisällään.

 2. Susannnna sanoo

  Hei, onko teillä edelleen sama talotoimittaja, kun mistä olit syyskuussa kirjoittanut? 🙂 Laitetaan juuri kilpailutuksia, ja heiltä myös pyydettiin tarjous.

  – Susanna

  • mialehikoinen sanoo

   Moikka, kyllä juu Rakennusliike Koivu tekee meillä levypinnalle talon. Yhteydenpito on toiminut todella hyvin heidän kanssaan tässä projektin aikana. Keväällähän meillä sitten vasta alkaa kunnolla tapahtumaan Koivun toimesta, kun alkaa anturan teko sekä harkkokellari. Kiva kuulla, että olette pyytäneet tarjousta sieltä suunnalta 🙂

 3. mialehikoinen sanoo

  Kiitos kommentistasi ja kiva, että täältä löytää mielekästä tietoa. Hinta sisältää tosiaan maatöistä ihan siihen asti, kun viimeinenkin lista on asennettu, myös selalaiset eli arkkitehti, vastaavatyönjohtaja jne.