Looking for something?

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  • mialehikoinen sanoo

   Kiva, mikäli tästäkin oli hyötyä 🙂

 1. heidisusannasa sanoo

  Olipa hyvä kirjoitus! Helpottavaa kuulla, ettei muillakaan mene aina ihan suunnitelmien mukaan. Meilläkin alkaa lopulta olla rakentaminen loppusuoralla, jouluksi kotiin, jee! Meillä on myös ollut monenlaista pulmaa, isompaa ja pienempää, kauhean moni asia pitäisi osata ottaa huomioon ja kuluja on vaikea aina arvioida oikein. Rakennetaan vielä painuvasta hirrestä. Mutta kyllä siitä sitten nauttii, kun se on lopulta valmis!

  • mialehikoinen sanoo

   Harva raksaprojekti sujuu ilman mitään kommervenkkejä. Kyllä se lopputulos palkitsee lopulta !

 2. Casakuusi sanoo

  Tosi hyödyllinen ja kiinnostava kirjoitus. Meillä rakennusprojekti alkamassa ja Siperian Lehtikuusiverhoilu myös tulossa. Jäi kiinnostamaan, kun mainitsit, että teillä jotkin kohdat julkisivusta vaativat käsittelyä, että miksi päädyitte käsittelemään nämä kohdat? Teidän kokemuksista Siperian Lehtikuusesta ja vinkeistä siihen liittyen olisi tosi kiinnostava kuulla laajemminkin.

  • mialehikoinen sanoo

   Meillä oli arkkitehtonisesti suunniteltu tietyt osat talosta kuultomaalattavaksi, niissä on käytetty perus kuusipaneelia. Siperianlehtikuusta en lähtisi käsittelemään millään. Sen kummempia vinkkejä kokemuksista ei vielä näin viikon asumisen perusteella ole antaa 🙂 pari blogitekstiä olen aiheesta kirjoittanut, molempiin löytyy linkit yltä tekstistä.