Looking for something?

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

 1. maikku67 sanoo

  Hei, aputiloihin kannattaa kyllä panostaa. En nopeasti selaamalla löytänyt koko pohjapiirrosta, mutta se mikä tuosta tuli mieleen on, että meillä eteisen vieressä on wc, jossa vieraat usein poikkeavat tullessa/lähtiessä ja olisi kauhea ajatus, jos näkisivät meidän kuraeteisen/kodinhoitohuoneen samalla, siellä kun usein on ritilällä kuivumassa kumisaappaita ym. ja lasten ollessa pieniä tilanne oli vielä pahempi. Meillä on pyykkikuilu, joka lähti vaatekaapista, mutta kaapistoja uusittaessa ei enää jaksettu tehdä aukkoa, eli ei koettu sitä lasten kasvettua enää tarpeelliseksi. Jos teillä lastenhuoneet alakerrassa, ei liene tarpeellinen. Meillä on kaikki makkarit ylhäällä ja kuopuksella oli astma, joten yläkerrassa minimoitiin tekstiilien pyörimistä ja sikäli oli näppärä livauttaa likapyykki suoraan pyykkikoriin. Ihanan raikas ja moderni talo tulossa teille noiden esimerkkikuvien perusteella.

  • mialehikoinen sanoo

   Kiitos, kun jätit kommenttia 🙂
   Moderni ja suoraviivainen olikin meillä yksi toive arkkitehdille!

   Lisäsin muuten tuohon postaukseen linkin meidän eka luonnokseen. En ole vielä tehnytkään postausta ihan lopullisista kuvista, ollaan pikkuviilauksia vielä tehty tuohon ensimmäiseen luonnokseen.

   Mietin tuota erillistä wc:tä ja sellainen oli yksissä luonnoksissa. Haluttiin kuitenkin yhdistää suihku ja wc tilat. Toivon, että meillä tuo arkieteinenkin säilyy suht siistinä, kun kaapistotilaa tulee toivottavasti tarpeeksi, siksi ei ole katastrofi mikäli vieraat sen tilan näkevät 🙂

 2. Raksaprojekti sanoo

  Mielenkiinnolla seuraan teidän suunnitelmia! Me odotellaan rakennuslupaa, mutta suunnitelmat ei ole kyllä niin pitkällä kuin teillä, luulisin. ? Millä perusteella valkkasit viisi firmaa, mitä ne on? Me ollaan mietitty Kvikiä, Handyhandia, jopa Ikeaa ja sitten vielä joitain muita, joita ei olla vielä päätetty.

  • mialehikoinen sanoo

   Kiitos kommentistasi! Meillä ei ole rakennuslupahakemus vielä laitettu eteenpäin, josko saisi heinäkuun aikana, kun tietää ettei heinäkuussa tapahdu kuitenkaan mitään. Mähän aloitin suunnittelun, ennenkuin meillä edes oli tonttikaan varmistunut 😀

   Keittiötoimijoista meillä on listalla Keittiömaailma, Kalustetukku, Handyhand, Blau ja Opdeco. Valikoituivat kuultujen suositusten perusteella 🙂 Myös vaikuttaa se, kuinka mittojen mukaan tekevät.