Looking for something?

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

 1. Jari Vuori sanoo

  Kun tämän kaltaista sisältöä kirjoitetaan ja jaetaan siten mielipide informaatio ihmille kuten esimerkiksi takan käytön etuna tekstisi: ”Talvikuukausina sähkölaskut eivät ole olleet niin kovat kuin voisi kovilla pakkasilla kuvitella”…olisi hyvä kuulla, mikä on poltettavien klapien kustannus vs säästetty sähkö. Itse toki olen myös innokas takan käyttäjä, mutta ellei puuta jostain ilmaiseksi saa, voi tekstiäsi kyseenalaistaa. Tämä yhtenä esimerkkinä yksipuolisesta näkemyksestä lämmityskuluissa.

  • mialehikoinen sanoo

   Hyvä pointti! Kiitos kommentistasi! Meillä poltellaan edelleen klapeja, jotka on tehty tontilta kaadetuista puista. Niitä onkin riittänyt nyt kolmeksi talveksi ja taitaa riittää vielä ainakin loppuvuodeksi. Heittomotti (irtokuutio) puita pk-seudulla on noin 70-100 € ja muualla Suomessa varmaankin voi olla 50-70 € luokkaa riippuen puulajista. Meillä esim. poltetaan takkaa kylmillä ilmoilla muutama pesällinen per päivä. Siitä voikin alkaa laskelmaan puunpolton kustannuksia.

 2. mialehikoinen sanoo

  Kiitos kommentistasi! Juu kyllä nyt näyttää siltä, että maalämpö meille tulee. Ollaan siinä vaiheessa, että lupahakemus on jätetty ja nyt odotellaan lupaa 🙂

 3. mialehikoinen sanoo

  Niitä on kyllä paljon! Maalämpö on varmasti hyvä ratkaisu! 🙂

 4. mialehikoinen sanoo

  Hei, kiva kuulla. Kiertoilmatakkaa haaveilen meille, toisaalta semmoinen kamiinamallinenkin voisi sopia. 🙂